<p>Kaliber geeft meerdere korte cursussen.</p>

Kaliber geeft meerdere korte cursussen.

(Foto: )

Kaliber: ‘In tien weken een kunstenaar’

Enschede - Kaliber start in het najaar met cursussen, waar de deelnemers in korte tijd een instrument of andere kunstvorm leren. “In 10 weken kunstenaar worden’’, zegt Nessah Hulskers-Badenhop. “Daag jezelf uit met een cursus van Kaliber! Gezellig in een groep, maar toch op je eigen tempo. De cursussen zijn voor jong en oud en elk jaar wordt er weer met volle teugen genoten en geleerd.’’

De Kidsclub tekenen en schilderen is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Deze cursus start op 8 oktober op het Kottenpark. Koorscholing is voor volwassenen. “Je leert de basis van muziektheorie en je gaat (beter) van blad leren lezen. Ook werk je aan een goede houding om het beste uit je stem te halen.’’ Deze cursus start op 29 september aan het Willem Wilminkplein. 

Bij de Tekenacademie (volwassenen) draait het allemaal om anatomisch tekenen. “Kunstdocent Marike van Weert gaat met je aan de slag met de onderwerpen tekenen naar de waarneming, modeltekenen, anatomie, tekenen met houtskool, klassiek, realisme en stilleven.’’ Vanaf 6 oktober op het Kottenpark. Zie de website: www.kaliberkunstenschool.nl/korte-cursussen.

‘Schrijf snel in, want vol is vol’

Meer berichten