De kosten aan schade minimaliseren met Diks opstalverzekering

Wil je voorkomen dat je hoge kosten moet betalen voor schade aan je huis die je niet kunt voorkomen? Sluit dan Diks opstalverzekering af, waarmee schade door externe factoren worden vergoed. Lees in deze blog wat Diks opstalverzekering inhoudt en waarvoor je allemaal wordt vergoed.

Waarom Diks opstalverzekering afsluiten?

Met Diks opstalverzekering worden de kosten voor schade aan je huis aanzienlijk beperkt. Het gaat in dit geval om schade aan bijvoorbeeld de leidingen, het dak, de centrale verwarming of je badkamer. Ofwel alles wat in en aan je huis vastzit.


Heb je bijvoorbeeld wateroverlast waardoor de kelder onder is gelopen of is je huis door storm, bliksem of neerslag beschadigd, dan dekt Diks opstalverzekering een groot deel af. Andere externe factoren die schade veroorzaken, zijn rook, brand of een inbraak. Dit zijn allerlei onverwachte gebeurtenissen waar je geen grip op hebt en die je niet had kunnen voorkomen. Dat maakt het extra belangrijk om er wel op voorbereid te zijn en te zorgen dat, mocht er iets gebeuren, dat je dan verzekerd bent.


Of je nu regelmatig last hebt van stormschade of dat je onverhoopt een beschadiging hebt aan je huis door bijvoorbeeld een inbraak, de situatie is hoe dan ook vervelend en het leed wil je zoveel mogelijk verzachten. Door Diks opstalverzekering word je niet in de kosten gejaagd en kun je het geld dat je hierop bespaart, uitgeven aan het repareren van de schade.


Je volledige huis laten verzekeren


Naast Diks opstalverzekering is het ook raadzaam om je inboedel te verzekeren. Hieronder valt je complete inboedel met goederen die niet aan je huis vastzitten. Denk daarbij aan meubilair, apparatuur, gordijnen en het kliklaminaat. Maar denk ook aan kleiner spul, als sieraden en accessoires.


Om je huis volledig van binnen en buiten te verzekeren, kun je dus het beste Diks opstalverzekering en een inboedelverzekering afsluiten. Een storm, wateroverlast of inbraak ben je dan te slim af en de kosten worden gedekt. De verzekering haalt niet de emotionele schade weg wanneer kostbare spullen weg of beschadigd raken. Wel ben je minder onnodige kosten kwijt aan het repareren van de schade of het terughalen van een artikel.

Laat je huis verzekeren met Diks opstalverzekering


Als je de kosten die schade aan je huis met zich meebrengt, wilt minimaliseren, sluit dan Diks opstalverzekering af. En maak die compleet met een inboedelverzekering. Zo worden niet alleen alle elementen aan je huis vergoed, maar ook de spullen ín je huis.


Laat je informeren over welke verzekering bij je past en op welke manier je optimaal kunt gebruikmaken va Diks opstalverzekering. Of je nu regelmatig met een sterke storm te maken krijgt of dat je puur wilt voorkomen dat je hoge kosten moet betalen, met Diks opstalverzekering ben je voordelig uit. Maak die bovendien volledig met een inboedelverzekering, waardoor je huis van binnen en buiten verzekerd is.


(Dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van DWF Media)

Meer berichten