<p>Biodanza helpt kinderen. (Foto: R. B. Bouma)</p>

Biodanza helpt kinderen. (Foto: R. B. Bouma)

Marieke scoort met Biodanza voor kinderen

ENSCHEDE - Marieke Annink is van de TaiChidans en van de Biodanza voor kinderen. Onlangs gaf ze tot ieders tevredenheid een les Biodanza. In september volgen nieuwe workshops.

Marieke Annink geeft de lessen Biodanza in de danszaal van yogacentrum de Bron aan de Klomp in Enschede. Thema’s zijn de elementen aarde (balans) en metaal (focus).

Wat Biodanza precies inhoudt, wil de Enschedese wel uitleggen. “Kinderbiodanza is een dansvorm die erop gericht is om kinderen spelenderwijs meer zelfvertrouwen te geven. Het vergroot ook het sociaal bewustzijn’’, aldus Marieke Annink. “De kinderen krijgen spelenderwijs niet alleen meer zelfvertrouwen, maar ook meer zelfrespect en sociaal en maatschappelijk bewustzijn. De lessen staan in het teken van de balans en focus. Door de muziek en de oefeningen wordt de fantasie van de kinderen geprikkeld.’’

Vanaf 3 september is er wekelijks Biodanza voor volwassenen bij de Bron; toegankelijk voor iedereen van 18 tot 80 die houdt van bewegen op muziek. De start van de workshop is om 10.00 uur. Om 12.00 uur is het einde. 

Vooraf aanmelden kan via app naar 06-33057677 of e-mail naar marieke@Taichidans.nu.

Meer berichten