Binnen TafeltjeVier wordt gewerkt met de leer-werklijn Horeca. De leer-werklijn geeft deelnemers de mogelijkheid om certificaten te behalen.
Binnen TafeltjeVier wordt gewerkt met de leer-werklijn Horeca. De leer-werklijn geeft deelnemers de mogelijkheid om certificaten te behalen.

Bouwhuis opent Grand Café TafeltjeVier

Enschede - Grand Café TafeltjeVier wordt op zaterdag 16 november om 11.00 uur geopend. Anneke Morsink, manager regio Enschede, verricht de opening het café aan de Bouwhuislaan 17 op ’t Bouwhuis in Enschede.

Sinds de verbouwing is er hard gewerkt om alles en iedereen op z’n plek te krijgen. Tijdens de opening presenteren de andere gebruikers van de multifunctionele ruimte van TafeltjeVier zich ook: de Speel-O-theek, Recreatie, BoomTV, Muziek & Instuif en het pastoraat.

In maart 2019 is de verbouwing gestart van het dagbestedingscentrum op ’t Bouwhuis. De verbouwing is gefaseerd om de overlast voor cliënten zoveel mogelijk te minimaliseren. Fase 1 is vlak voor de bouwvakvakantie afgerond.

Bij TafeltjeVier krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt alle ruimte om in een veilige en verantwoorde werkplek binnen de horeca aan de slag te gaan. Gemiddeld werken er 15 deelnemers met veel plezier in de bakkerij, keuken, supermarkthoek of in de bediening van het Grand Café.

Binnen TafeltjeVier wordt gewerkt met de leer-werklijn Horeca. De leer-werklijn geeft deelnemers de mogelijkheid om certificaten te behalen. Daarmee tonen zij aan dat zij in staat zijn bepaald werk zelfstandig te kunnen uitvoeren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden