<p>De Geldwolven. Zie www.uitinenschede.nl/zomer voor het programma.. .</p>

De Geldwolven. Zie www.uitinenschede.nl/zomer voor het programma.. .

(Foto: )

Vier de zomer in Enschede met muziek en theater

Enschede - In het kader van ‘Vier de zomer in Enschede’ is de binnenstad van 1 juli tot en met 31 augustus aangekleed met vrolijke, zomerse decoraties. Om de binnenstad nog aantrekkelijker te maken zijn er drie weekenden met muzikale- en theateracts.

Afgelopen weekend waren er ‘s middags al meerdere optredens.  De andere weekenden met optredens zijn op 23/24/25 juli en 13/14/15 augustus. “Omdat veel mensen hun vakantie vieren in de eigen stad heeft Enschede Promotie de campagne Vier de zomer in Enschede opgezet. Doel is om de binnenstad van Enschede deze zomer nóg gezelliger te maken voor bewoners en bezoekers. Met de muzikale weekenden nodigt het nog meer uit om naar de stad te komen’’, aldus Enschede Promotie.

De muzikale acts van de vrijdagen zijn geselecteerd door het Twents Songschrijvers Gilde. Diverse acts verzorgen semi-akoestische optredens. Onder andere The Ugly Twins, die blues, rock, Nederlandstalig en alles wat daar tussenin zit, ten gehore brengen en de Geldwolven, die streven naar het schrijven van de mooiste liedjes, zijn te beluisteren.

Op zaterdagen en zondagen zorgt Kunsten op Straat voor gevarieerde acts. Zoals Dutchjuggler, een jongleur die van alles kan met zomers materiaal, Muziek aller tijden die met haar tijdmachine steampunk style bekende hits ten gehore brengt, FreeWheeler die toert met een akoestische piano en nog meer verrassende acts die zorgen voor sfeer en gezelligheid in de stad.

De optredens vinden plaats in de winkelstraten en rondom de Oude Markt. 

Meer berichten