Renate Klokman van La Res.
Renate Klokman van La Res.

Renate Klokman in College van Bestuur Consent

Algemeen

Vanaf 1 oktober 2021 zal Renate Klokman worden benoemd tot lid van het College van Bestuur van Consent. Zij volgt Alfons Timmerhuis op die met pensioen gaat.

Enschede - Met de benoeming van Renate Klokman krijgt Consent een bestuurder uit eigen geledingen die als directeur sinds 2008 bij verschillende scholen betrokken is.
Op dit moment is Klokman (52) al dertien jaar directeur van OBS La Res. “Samen met Marcel Poppink het College van Bestuur mogen vormen is een uitdaging waar ik enorm veel zin in heb. Natuurlijk ga ik de kinderen ouders en het team van La Res missen. En tegelijk neem ik de dagelijkse praktijk weer mee in mijn nieuwe rol. Hier zet ik mij in voor alle scholen, voor goed onderwijs en voor geluk voor ieder kind. Een enorme eer”, aldus Klokman.

De samenstelling van eerst de sollicitatie- en later de benoemingsadviescommissie bestond uit alle geledingen van Consent.
Hierdoor zijn medewerkers, leerkrachten, directeuren, bestuursbureau, College van Bestuur, ouders en DB GMR betrokken bij het proces en ook de samenwerkingspartners KOE en VCO, zo meldt Consent.

De Raad van Toezicht is ervan overtuigd dat Stichting Consent een inspirerend collegelid heeft gekregen. “Renate Klokman is een mens- en resultaatgerichte onderwijsbestuurder die uitstekend past bij de zittende bestuurder en organisatie. Wij wensen haar veel succes in haar nieuwe rol als bestuurder van Consent”, aldus Henk Ritzen, de voorzitter van de Raad van Toezicht van Consent.

Afbeelding
Expositie Connect-U 6 uur geleden
Afbeelding
Nog één klus verwijderd van Europees voetbal 6 uur geleden
Afbeelding
Femke Bol is dé ster bij de FBK Games 7 uur geleden
Afbeelding
Harmonie als dé zomerse theaterverrassing in Twente 5 jun., 11:10
Afbeelding
Tweede voorstelling Twintigers aan Z 4 jun., 10:13
Afbeelding
AC Tion viert 75-jarig bestaan met reünie 3 jun., 14:35
Afbeelding
Snoei kastanjebomen 3 jun., 11:15
Afbeelding
Expositie Malte Bruns en Inge Meijer 2 jun., 17:31