<p>Spaghettirellen komt in Enschede. Zie <a href="//www.tgdejongehonden.nl">www.tgdejongehonden.nl</a>.</p>

Spaghettirellen komt in Enschede. Zie www.tgdejongehonden.nl.

(Foto: :)

De Jonge Honden komt met Spaghettirellen

Theatergroep De Jonge Honden reist deze zomer door Overijssel met de openluchtvoorstelling Spaghettirellen. In Enschede is Spagettirellen te zien van 19 tot en met 22 augustus.

Enschede - De voorstelling is te zien op pleinen in Almelo, Borne, Enschede, Oldenzaal en Zwolle. Het gezelschap, onder leiding van artistiek leider Jolmer Versteeg, ziet in de geschiedenis van de Twentse spaghettirellen een geweldig uitgangspunt voor een theatervoorstelling. Spaghettirellen gaat op zondag 8 augustus in première in Almelo. Vervolgens reist de productie ieder weekend naar een andere stad. Spaghettirellen is onderdeel van Textiel Festival Twente.

Regisseur Jolmer Versteeg: “De voorstelling toont verschillende perspectieven op wat veranderingen in een gemeenschap teweegbrengen. Waar 'nieuwkomers’ bij de één dromen losmaken, vormen zij voor een ander juist een bedreiging of confrontatie met hun eigen angsten. Een voorstelling geïnspireerd op een onbekend verhaal uit onze eigen provincie dat zich bij uitstek leent voor een eigen Spaghettiwestern!”

Het script is geschreven door Wessel de Vries. De cast bestaat uit Joshua Albano, Billy de Walle, Amelie Ackx, Annet de Ruiter, Yari van der Linden en Jelle Mensink. Muziek: Sebastiaan Flier en Arjen Dijkstra.

Meer berichten