Een Jorienosaurusdag kost 35 euro, inclusief knutselspullen, drinken en lekkers.
Een Jorienosaurusdag kost 35 euro, inclusief knutselspullen, drinken en lekkers.

Blij met Jorienosaurus-Zomervakantiedagen

Algemeen

Jorien Schulten houdt op Hof Espelo vijf speciale Jorienosaurus-Zomervakantiedagen. Op vrijdag 16 juli is de eerste, op woensdag 21 juli de tweede. Ook in augustus zijn er nog drie Jorienosaurusdagen.

Enschede - Ook deze zomervakantie organiseert Jorien Schulten van Jorienosaurus Kinderyoga een aantal vakantiedagen in het bos met allerlei leuke activiteiten. De ‘vakantiedagen vol lol’ zijn bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar. 

De insteek van Jorien is helder. “Ga je mee op avontuur? We gaan op zoek naar kikkers in de sloot, bouwen een hut om in te picknicken, versieren een tak om mee naar huis te nemen en speuren naar het witte konijn of een kabouter. De zomervakantie is een tijd waarin, door de rust en de warmte, alles ontspant en gaat stromen.’’

Jorien van Jorienosaurus Kinderyoga maakt graag gebruik van de zomerperiode. “Daarom organiseren we een aantal dagen waarin we samen een avontuur gaan beleven met daarin allerlei Jorienosaurus-ingrediënten zoals kinderyoga, creatieve opdrachten, spelletjes, verhalen vertellen, hutten bouwen en alles wat een zomervakantie nu zo leuk maakt.’’

De Jorienosaurus Zomervakantiedagen vinden plaats op 16 en 21 juli en op 14, 18 en 20 augustus. Op Landgoed Hof Espelo van Landschap Overijssel begint het om 10.00 uur en duurt het tot 16.00 uur. “Hier kunnen we ons vrij bewegen, lekker uit ons dak gaan en supergoed chillen!’’, aldus Jorien.

Jorienosaurus Kinderyoga biedt een plek waar een kind echt kind mag zijn, zichzelf kan zijn, legt Jorien uit. “Lekker uitdagende houdingen leren of relaxen. Samen spelen, zich terug trekken of juist contact maken. Niks moet alles kan. Een plek waar echt de tijd wordt genomen om te luisteren. Een plek waar het kind wordt aangespoord buiten de kaders te kijken. Creativiteit en fantasie zijn een belangrijk onderdeel bij Jorienosaurus. Kinderyoga daagt het kind uit om over zichzelf na te denken.’’ (info@jorienosaurus.nl).

Jorienosaurus biedt ook lessen aan op de dinsdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur, op het grasveld aan de Zaanstraat.

van de redactie

Afbeelding
Expositie Connect-U 4 uur geleden
Afbeelding
Nog één klus verwijderd van Europees voetbal 4 uur geleden
Afbeelding
Femke Bol is dé ster bij de FBK Games 5 uur geleden
Afbeelding
Harmonie als dé zomerse theaterverrassing in Twente 5 jun., 11:10
Afbeelding
Tweede voorstelling Twintigers aan Z 4 jun., 10:13
Afbeelding
AC Tion viert 75-jarig bestaan met reünie 3 jun., 14:35
Afbeelding
Snoei kastanjebomen 3 jun., 11:15
Afbeelding
Expositie Malte Bruns en Inge Meijer 2 jun., 17:31