Groet de Zomer: een zomer lang leuke activiteiten voor vrouwen

Enschede - Zin in een actieve zomer? Wil je andere vrouwen ontmoeten? Of bijzondere plekken in Enschede ontdekken? Doe dan mee aan onze activiteiten!  We organiseren tijdens de zomervakantie leuke activiteiten waarbij je andere vrouwen kunt ontmoeten. Kom je samen met ons genieten van de zomer?

SIVE (Stichting Intercultureel Vrouwencentrum Enschede) organiseert vanaf 1 juli: Groet de Zomer! Andere vrouwen ontmoeten, nieuwe dingen uitproberen en vooral samen plezier maken. Daar draait Groet de Zomer van Sive om. We hebben een leuke agenda met allerlei verschillende activiteiten. Je kunt aan één activiteit meedoen of aan meerdere. Het mag allemaal. Aan jou de keus.

Iedere vrouw kan en mag meedoen aan de activiteiten. Het maakt niet uit of je al bekend bent met SIVE of voor het eerst komt. Iedereen is welkom! Veel activiteiten zijn gratis. Voor sommige activiteiten vragen we wel een kleine bijdrage.

Agenda activiteiten:

30 juni: Inspirerende Ontmoeting met Lous Scheers

1 juli:   Aftrap van de zomeractiviteiten “Groet de Zomer” met een Picknick

13 juli: Tai Chi in het Volkspark door Simone Elschot

15 juli: Ontdekwandeling op Vliegveld Twenthe 

19 juli: Zumba in de bibliotheek

28 juli: Wandelen en ontmoeten in Zuid

4 aug: Yoga in het Volkspark door Vibolpheap Phem - Has

12 aug: Kunst en meditatie bij Concordia

13 aug: Ontdekwandeling in het Ledeboerpark

16 aug: Workshop Buikdansen bij Al-Hayat

Doe je mee?

Doe gezellig mee en groet samen met ons de zomer. Meld je nu aan via info@sive.nl. Zet in je mail aan welk(e) activiteit(en) je mee wil doen. Je ontvangt dan per activiteit een mail met alle informatie. Kijk voor meer informatie op www.sive.nl of kijk op onze Facebookpagina. 

SIVE

Stichting Intercultureel Vrouwencentrum Enschede (SIVE) is een actieve vrouwenorganisatie voor alle vrouwen uit Enschede en omgeving. Het doel van SIVE is participatie, emancipatie en integratie van alle vrouwen in en rondom Enschede te bevorderen ongeacht etniciteit, geloof of politieke voorkeur. Ze wil vrouwen inspireren en verbinden door diverse activiteiten, discussiebijeenkomsten en inspirerende ontmoetingen te organiseren.

Meer berichten