Een impressie van de appartementen aan de Lage Bothofstraat die door De Woonplaats zijn ontwikkeld.
Een impressie van de appartementen aan de Lage Bothofstraat die door De Woonplaats zijn ontwikkeld. (Foto: ArchiVision Digital Imaging bv)

Luxe appartementen Lage Bothof gaan in de verhuur

Enschede - In de wijk Lage Bothof worden door woningcorporatie De Woonplaats 154 nieuwe huurwoningen gebouwd. ''Op de plek waar voorheen de textielfabriek van Van Heek stond, ontstaat een stoer woongebied. Een onderdeel van dit project is een appartementencomplex met achttien luxe woningen'', aldus De Woonplaats.

De Woonplaats en TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep zijn in de zomer van 2018 begonnen met de bouw van een appartementencomplex met honderd woningen aan de noordzijde van de Lage Bothofstraat in Enschede. De 82 sociale huurappartementen zijn allemaal al verhuurd. Nu komen de achttien luxe appartementen in de verhuur.

De royale appartementen van circa 73 vierkante meter hebben twee slaapkamers, een compleet ingerichte badkamer en keuken, een apart toilet en een balkon op het zuiden. Op de begane grond heeft elk appartement een eigen berging en parkeerplaats op het binnenterrein van het complex. De huurprijs voor de woningen bedraagt 875 euro (exclusief servicekosten). De verwachting is dat de woningen in oktober van dit jaar klaar zijn voor bewoning.

Belangstellenden kunnen reageren op deze appartementen via WoonVinder op de website www.dewoonplaats.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden