Iedereen stak zijn handen uit de mouwen. Onder hen ook Andre Hardiek, wijkbeheerder van Stadsdeel Zuid.
Iedereen stak zijn handen uit de mouwen. Onder hen ook Andre Hardiek, wijkbeheerder van Stadsdeel Zuid. (Foto: )

Samen de schouders eronder bij Erve Leppink

Enschede - Dankzij gulle giften van sponsoren én vele helpende handen werd het terras van Erve Leppink vrijdag opgeknapt en rolstoelvriendelijk gemaakt. Ouderen met dementie en gehandicapte cliënten van JP van den Bent hebben er hun dagbesteding.

Begin maart werd de zorglocatie van de Posten getroffen door brand in de kap. Er was veel rook- en waterschade. Alle materialen die gebruikt worden voor creatieve activiteiten gingen verloren. In maart organiseerde vrijetijdsmaterialenwinkel Bertus Workel al een inzamelingsactie. Zij doneerden samen met hun leveranciers veel nieuw materiaal.

Vrijdag staken vrijwilligers de handen uit de mouwen om het terras op te knappen en rolstoelvriendelijk te maken. Verder werden er nieuwe, door AH gesponsorde, bloembakken geplaatst. Hartman leverde nieuw terrasmeubilair. Voor de bewoners, cliënten en medewerkers was de actiedag een grote verrassing. Zij wisten van niets.

Wijkbeheerder én harde werker Andre Hardiek: "Ik ben trots op de saamhorigheid vanuit de wijk en betrokkenheid van JP van den Bent en de Posten." 

Meer berichten