Enschedeër Joost Haveman haalt zilver op NK duursteppen

Algemeen

Oldenzaal - Zaterdag werd het NK duursteppen verreden op de wielerbaan van de OWC op het Hulsbeek. De wedstrijd over 45 kilometer was tevens de laatste in de kickbike cup competetitie van 2019.

Hengeloër Patrick Olthof won deze lange afstand over een bochtige en deels gladde baan. Voor de overige twee plekken op het podium werd gestreden in een mooie eindsprint. Die werd nipt gewonnen door de Enschedeër Joost Haveman.

Ook de oudere steppers uit Enschede lieten weer zien waar ze toe in staat zijn. Roel Haveman en Agnes Bossink waren de snelsten bij respectievelijk de Heren Veteranen en Dames Veteranen.

Stepteam Twente sluit een mooi seizoen af in de kickbike cup, waar zowel het heren- als het damesteam de cup hebben gewonnen, en er ook individueel prachtige resultaten zijn behaald.

Stepteam Twente is een dynamische, enthousiaste en gezellige stepvereniging met ongeveer 40 leden in verschillende leeftijden. Ze rijden op een voor sportdoeleinden geschikte step. Een aantal leden traint fanatiek voor de diverse landelijke stepwedstrijden en er zijn wekelijks recreatieve steptochten door het Twentse landschap. Info:

stepteamtwente.nl

!
Afbeelding
Nederlander laat erfgoed links liggen 10 aug, 10:20
Afbeelding
Nieuwe films en een openluchtfilm bij Concordia 10 aug, 10:17
Afbeelding
De diensten van de notaris: veel zekerheid voor weinig geld 9 aug, 14:01
Afbeelding
Italiaanse films Supereroi en Mamma Rosa bij Concordia 5 aug, 16:24
Afbeelding
Sirach Cooiman gaat naar Papendal 5 aug, 16:23
Afbeelding
Luister in de tuin van St. Jacobuskerk naar laatste concert uit Zomer Carillon Concertserie 4 aug, 18:02
Afbeelding
Roeien voor beginners bij Thyro 4 aug, 16:57
Afbeelding
Seizoenstart FC Twente in Nijmegen 4 aug, 16:56