Afbeelding

Sportieve titels gemeente Enschede naar Jelle Snippe en Carlijn ter Laak

Algemeen

Enschede - Jelle Snippe is vrijdag in de Diekmanhal verkozen tot Sportman van het Jaar van Enschede. De judoka van SJO maakte dit jaar de overstap naar de -100 kg categorie en dat ging hem goed af. Hij pakte onder meer goud bij het NK junioren en zilver bij het NK senioren. Carlijn ter Laak werd gekroond tot Sportvrouw van het Jaar. Zij won dit jaar het NK verspringen indoor én outdoor.

Het was vrijdag een avond waarop de sport volop gevierd werd. Een kleine driehonderd mensen zagen dat het Mixed Team Relay van Triathlon Club Twente de titel bij de teams pakte. Het Sporttalent van het Jaar werd Marleen Baas. Deze talentvolle atlete van AC Tion is bezig met een goed jaar. Na de demonstratie van Angelo Gym werden de Sportvrijwilligers gehuldigd. Hierbij werden alle genomineerde sportvrijwilligers in het zonnetje gezet. Met andere woorden: hier waren alleen maar winnaars.

De avond betreft al jaren een samenwerking van Sportaal en gemeente Enschede en werd geopend met de huldiging van alle Enschedese sportkampioenen op het podium. De nieuwe sportwethouder Niels van den Berg sprak hen allen toe en had voor iedereen een attentie.

!
Afbeelding
Ten Tusscher ATB Tocht heeft twee afstanden 30 nov, 13:14
Afbeelding
De Kop 30 nov, 10:03
Afbeelding
Films Plus que Jamais en Bones and All draaien in Concordia 29 nov, 20:16
Afbeelding
JPT is blij met het Pietvanentoernooi 29 nov, 15:18
Afbeelding
Culinair genieten op 70 meter: spaaractie van Jumbo De Melkhal 29 nov, 14:55
Afbeelding
Stichting 55+ houdt een succesvolle open dag 29 nov, 14:53
Afbeelding
FC Twente Vrouwen zet Ajax opzij 29 nov, 14:16
Afbeelding
Milo 29 nov, 13:59