Afbeelding

Beste privékliniek van Nederland Zipper Clinics houdt open dag

Algemeen

Enschede - Zipper Clinics in Enschede houdt zaterdag 4 november een open dag ter gelegenheid van de onlangs voltooide verbouwing van de kliniek. De kliniek, waar je terecht kunt voor plastische chirurgie en rimpelbehandelingen met Botox en fillers, is gevestigd in het Elderinkshuis, het oudste pand van Enschede aan De Klomp. Zipper Clinics wordt op ZorgkaartNederland.nl beoordeelt als beste privékliniek van Nederland.

Tijdens de verbouwing werd een poliklinische operatiekamer gerealiseerd op de eerste etage, waardoor de meeste operaties nu in eigen pand kunnen worden uitgevoerd. “We zijn nu nóg flexibeler in het plannen van operatiedatums, waardoor we de wachttijden op een ingreep ultrakort kunnen houden”, aldus Floortje Zipper, naamgever en eigenaar van de kliniek.

“Daarnaast kunnen we de service aan onze cliënten nu nog beter verlenen. Alles is erop ingericht om de behandelingen bijzonder comfortabel te laten verlopen. Omdat wij eveneens vestigingen hebben in Apeldoorn, Groningen en Zwolle, komen patiënten ook van ver voor hun operatie.”

Zipper Clinics onderscheidt zich van andere klinieken door de patiëntvriendelijkheid, zegt Zipper. “Goed luisteren, eerlijk advies geven, uitstekende zorg leveren en 24/7 bereikbaar zijn. Daar gaat het om.”

Tijdens de open dag is de kliniek van 11.30 tot 15.30 uur geopend. Om 12.00 uur is er een door plastisch chirurg Michel Cromheecke en om 14.00 uur door chirurg en cosmetisch arts Jenny Ketel.

Mensen kunnen gebruik maken van een gratis mini-consult door zich vooraf op te geven via www.zipperclinics.nl/opendag of 088-111 9696.

Afbeelding
Drukte bij opening Albert Heijn Twekkelerveld 15 uur geleden
Het voormalige SLO-terrein krijgt voorbeeldtuinen.
Inspiratietuinen op voormalig SLO-terrein 15 uur geleden
Wout Brama heeft een cadeau voor Klaas Friskus. (Foto: Janny Friskus)
Geslaagd Sportcafé in kantine Sparta Enschede 17 uur geleden
Blij met de F35! (Foto: Koos Mavrakis)
Laatste deel F35 klaar! 20 uur geleden
Afbeelding
Punt 23 apr, 18:23
Terrestrial Verses is te zien in Concordia.
Terrestrial Verses te zien in Concordia 23 apr, 17:47
Een themasessie in Spinnerij Oosterveld..
Themasessie over klimaat, water 23 apr, 17:45
Isabel Merbis met haar prijs.
Award voor Isabel 23 apr, 16:42