Vrijwilliger Henk en een aantal leden van de ActiviteitenCommissie bij het overhandigen van de symbolische cheque.
Vrijwilliger Henk en een aantal leden van de ActiviteitenCommissie bij het overhandigen van de symbolische cheque. (Foto: Ellen Liefers)

Ruim 1.350 euro voor de Twentse Wens Ambulance

Enschede - Een door de ActiviteitenCommissie van de Enschedese Maranathakerk georganiseerde rommelmarkt heeft ruim 1.350 euro opgebracht voor de Twentse Wens Ambulance.

De Twentse Wens Ambulance (TWA) vervult regelmatig wensen voor mensen die aangewezen zijn op liggend vervoer. Bijvoorbeeld chronisch of terminaal zieken. Het gaat dan vaak om relatief 'kleine' wensen, die vaak van grote emotionele waarde zijn: nog een keer naar het strand, naar een voetbalwedstrijd of aanwezig zijn bij een trouwerij van familie.

De Twentse Wens Ambulance vervult wensen in heel Overijssel. Gratis, zonder kosten voor de reiziger wiens wens in vervulling gaat. Dit is mogelijk dankzij de steun van donateurs en de inzet van vele vrijwilligers. Er is zeer veel mogelijk. De coördinatoren van de TWA helpen dan ook graag om ieder dagje uit onvergetelijk te maken. De stichting is inmiddels meer dan tien jaar actief en beschikt over een brede kennis en ervaring met dit soort uitjes. Tevens heeft de TWA met dank aan de vele sponsors ook bijzonder goed uitgeruste ambulances om dit vervoer op een veilige, professionele manier uit te voeren.

De ActiviteitenCommissie van de gereformeerde Maranathakerk bestaat uit tien personen. Zij stellen zich ten doel om ook buiten de kerk maatschappelijk goed werk te verrichten, getuige de keuze voor de Twentse Wens Ambulance.

De dit jaar op zaterdag 13 april gehouden rommelmarkt leverde om precies te zijn 1359,85 euro op. Dit bedrag is vrijdag 17 mei overhandigd aan vrijwilliger Henk.

www.twentsewensambulance.nl

xx

xxx

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden