Carla wordt verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld: "Ik wil dolgraag met het hele gezin naar de Molukken."
Carla wordt verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld: "Ik wil dolgraag met het hele gezin naar de Molukken." (Fotocredits Roy Beusker Fotografie)

Prijswinnares Carla: 'Ik ben van Molukse komaf, maar er nog nooit geweest'

Enschede - Vijf bewoners van de Lemselobrink in Enschede zijn woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 7544 GC is in de trekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Carla won maar liefst 50.000 euro.

Carla (82) weet wel wat ze met het geld gaat doen: "Wat is dit ontzettend mooi! Ik wil dolgraag met het hele gezin naar de Molukken. We zijn van Molukse afkomst, maar zijn er nog nooit geweest." Wijnand en Gerda winnen 25.000 euro. "We zijn op het moment aan het verbouwen, dus deze geldprijs komt ontzettend goed uit. We zouden nog heel graag een badkamer met ligbad willen. Wie weet gaat die er nu komen", lacht het stel.

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een BMW verloot. Die gaat naar Herman (64), die ook nog eens 25.000 euro wint: "Mijn dag kan niet meer stuk! Ik zou dolgraag op vakantie naar Colombia willen gaan. En ik zou graag mijn huis opknappen."

Wekelijks verrast de Postcode Loterij deelnemers met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot.

De uitzending is 28 april vanaf 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Meer berichten