Home of Talents brengt toffe Winter Games voor jongeren in de Hof

Goor- De Winter Games zijn in oorsprong een initiatief van de Krajicek Foundation, de Johan Cruyff Foundation en Sociaal Werk Nederland om jongeren een positieve en sportieve impuls te geven in deze donkere wintermaanden. In samenwerking met Home of Talents worden in Hof van Twente de komende weken drie verschillende workshops aangeboden: Slagwerk met kliko’s en tonnen, Bamboe bouwen en Producing. Alles onder leiding van professionele docenten! Meedoen is gratis, aanmelden kan via de websites hofactief.nl of homeoftalents.nl (zoeken op Winter Games).

In de voorjaarsvakantie trapt Home of Talents af met de workshop Slagwerk met kliko’s en tonnen. Onder leiding van slagwerker Erik Broeke gaan jongeren tussen de 7 en 13 jaar aan de slag met kliko’s, emmers, pannen en alles waar je een ritme op kunt maken. De workshops worden gegeven in Delden en Bentelo (23 februari), Goor en Hengevelde (24 februari) en Markelo en Diepenheim (26 februari). Lekker buiten, zodat het geluid ook lekker ver kan gaan, en uiteraard geheel coronaproof.

Bamboestokken

Van 3 maart tot en met 7 april komt Marianne Jonkhans op woensdagmiddag met een kar vol lange bamboestokken naar Hengevelde (3 maart), Goor (10 maart), Delden (17 maart), Markelo (24 maart), Diepenheim (31 maart) en Bentelo (7 april). Met bamboestokken en grote elastieken bouw je in de workshop Bamboe bouwen zelf de gaafste dingen. Ben je tussen de 6 en 12 jaar jong? Meld je dan snel aan voor deze toffe workshop. De workshops zijn buiten, maar bij slecht weer (en als de coronamaatregelen dat toelaten) wordt er gezorgd voor een binnenlocatie.

Producing

Op 12 maart (Goor) en op 13 maart (Delden en Markelo) biedt Home of Talents de workshop Producing, voor jongeren van 12 tot (ongeveer) 15 jaar die willen gaan voor het maken, produceren en performen van muziek in de vorm van muziekproductie. Docent Gijs van Lieshout, ervaren producer, muzikant en artiest, helpt je (verder) in het gebruik van samples en audio-effecten, sound design, muziektheorie, componeren en arrangeren, vocal productie en/of mixing & mastering. In deze workshop maak je gebruik van je eigen laptop. Heb je die niet, dan is het mogelijk een laptop van Home of Talents te gebruiken.

Alle informatie over deze workshops is te vinden op de website homeoftalents.nl (zoeken op Winter Games). Meedoen is gratis, maar aanmelden verplicht. Wacht niet te lang, de aanmeldingen gaan hard!

-

Meer berichten