Foto: Bouwbedrijf Haafkes

De Posten zoekt vrijwilligers voor locatie Erve Leppink

Enschede - Zonder vrijwilligers zijn zorgorganisaties nergens. Voor de locatie Erve Leppink is de Posten op zoek naar vrijwilligers.

Erve Leppink, waar ouderen met dementie wonen, is prachtig landelijk gelegen in Enschede Zuid (Geessinkbraakweg 27-31), met uitzicht over de weilanden, omringd door een boomgaard en een mooie tuin, waar ook diverse dieren worden gehouden.

Voor de begeleiding van allerlei activiteiten zoekt de Posten vrijwilligers, zodat de bewoners net dat beetje extra aandacht kunnen ontvangen.

Mensen die willen helpen met verhalen voorlezen (op de maandagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur), bij de 'beestenboel' (verzorgen van de dieren en aaiproject), bij het schilderen (op de vrijdagmorgen vanaf 10.00 uur), een instrument spelen en affiniteit hebben met het aanbieden van klassieke muziek, mannen die creatief zijn en willen helpen bij de mannenclub (van 14.00 tot 16.00 uur) of mensen die in de huiskamers helpen bij het koffiemomentje, gezelligheid, praten en het spelen van een spelletje, worden van harte uitgenodigd contact op te nemen met Frieda van der Meij. Zij is coördinator vrijwilligers, telefoon: 053-4753753, mail: fvandermeij@deposten.nl

Meer berichten