Leergeld Enschede is er voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van onder andere school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn.
Leergeld Enschede is er voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van onder andere school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. (Foto: Reza Jalilpour)

Stichting Leergeld Enschede lanceert 'Enschede Doet Mee'

Enschede - Stichting Leergeld Enschede heeft op dinsdag 9 april haar nieuwe campagne 'Enschede Doet Mee' gelanceerd. De campagne verbindt en stimuleert héél Enschede om mee te doen. "Nóg meer kinderen bereiken doen we samen! Of men nou aanvrager is, vrijwilliger wil worden of wil doneren, het kan allemaal", aldus woordvoerder Daniëlle Poortier.

De verbinding maken, dát staat centraal binnen de nieuwe 'Enschede Doet Mee'-campagne van Leergeld Enschede. Leergeld wil mensen informeren, stimuleren en samenbrengen. Simpelweg heel Enschede aanmoedigen om mee te doen. Het uiteindelijke doel? Díe kinderen bereiken die het het hardst nodig hebben.

Leergeld Enschede is er voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van onder andere school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Mensen met een inkomen tot 120 procent van het bijstandsniveau komen in aanmerking. Dit kunnen óók mensen zijn met een inkomen uit dienstverband of ZZP'ers. Aantoonbare schulden of een schuldhulpverleningstraject kunnen ook redenen zijn om in aanmerking te komen.

Onderdeel van de campagne is de nieuwe website www.enschededoetmee.nl. Een vereenvoudigde website die uitnodigt om mee te doen: als partner, als klant of voor projecten. Via de website kunnen klanten van Leergeld tevens eenvoudig een aanvraag doen voor projecten zoals het laptop-, smartphone- of schooltasproject.
Naast de nieuwe website, lanceerde Leergeld Enschede eerder al haar Facebookpagina. Hiermee wil Leergeld op een meer laagdrempelige manier communiceren over de laatste projecten, leuke acties en nieuwtjes. Meer weten? Kijk op:

enschededoetmee.nl

Meer berichten