Zangeres Miliaisa Breeveld van de band A Mili uit Enschede draagt Nieuwe Bazen een warm hart toe en vindt het een aanwinst voor de stad.
Zangeres Miliaisa Breeveld van de band A Mili uit Enschede draagt Nieuwe Bazen een warm hart toe en vindt het een aanwinst voor de stad. (Foto: PR)

Nieuwe Bazen gezocht: Ben je een baas en wil je ook een baas zijn?

Enschede - Jongeren tussen 18 en 27 jaar uit Enschede kunnen zich vanaf nu aanmelden voor een traineeship sociaal ondernemerschap onder de noemer 'Nieuwe Bazen'.

Dit trajcet geeft 15 jongvolwassenen de kans om, onder professionele begeleiding, alle facetten van het sociaal ondernemerschap te leren. Samen creëren zij een inspirerende ontmoetingsplek waar alle jongeren uit de stad welkom zijn.

Er wordt niet om diplomas gevraagd, wél om motivatie en inzet. Ben je geselecteerd, dan word je door Starters4Communities, Menea en een teamcoach van Resto VanHarte getraind en begeleid op alle vlakken van sociaal ondernemerschap.

Zes maanden lang buigen de trainees zich over het opzetten van een toffe ontmoetingsplek, waar alle leeftijdsgenoten uit Enschede zich welkom voelen. De plek die zij samen creëren, krijgt naar de smaak van de doelgroep een eigen look and feel en randprogrammering.

Zangeres Miliaisa Breeveld van de band A Mili uit Enschede draagt Nieuwe Bazen een warm hart toe en vindt het een aanwinst voor de stad: "Het mooiste aan creatief ondernemen is dat het overal is en je gewoon vandaag kunt beginnen met een idee. Dat je van niets iets maakt. Ik ben in drie jaar echt gegroeid, in Enschede zijn er echt mogelijkheden."

Meer informatie is te vinden op www.nieuwebazen.nl. Voor vragen kun je terecht bij debaas@nieuwebazen.nl. Er is slechts plek voor 15 Nieuwe Bazen. Geïnteresseerde jongeren uit Enschede kunnen zich tot 20 april aanmelden.

Meer berichten