(Foto: ROY ENSINK)

Ineke Buursink stopt bij woningcorporatie Domijn

ENSCHEDE/HAAKSBERGEN - Directeur Ineke Buursink vertrekt per 1 september bij Domijn. Buursink was tien jaar directeur van de woningcorporatie. Eerder stopte Jan Salverda al als directeur. De corporatie gaat nu verder onder de eenkoppige leiding van Wilma van Ingen.

De laatste jaren heeft Domijn een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Buursink: "Er staat nu een flexibele, maar ook solide organisatie, die klaar is voor de toekomst." De corporatie werd steeds 'platter' en medewerkers kregen meer verantwoordelijkheid mét de vrijheid en het vertrouwen die daarbij horen. Ook verhuisde de corporatie eind 2017 naar de Performance Factory, een plek midden in het werkgebied van Domijn in Enschede.

"De opening van de Performance Factory door Koningin Máxima én dat we ons weer Beste Werkgever van Nederland in de corporatiebranche mogen noemen, zijn voor mij de kronen op het werk. Domijn is een geweldige organisatie om voor te werken. Maar na 11 jaar is het voor mij nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Vernieuwing is goed, ook voor Domijn. Zo komt er ruimte voor een frisse wind en nieuwe stappen in de ontwikkeling. Onder de éénkoppige leiding van Wilma van Ingen wens ik Domijn een hele mooie toekomst toe", laat Buursink weten.

Wilma van Ingen: "Ineke heeft een belangrijke rol gehad in de groei van onze organisatie. En dat geldt ook voor de ontwikkeling van de Performance Factory, waar naast Domijn nog vele andere commerciële en maatschappelijke partijen te vinden zijn."

Meer berichten