Twee Enschedeërs in finale Mister International Netherlands

Enschedeër Danny Moes dingt mee naar de titel Mister International Netherlands, een verkiezing voor mooie mannen.
Enschedeër Danny Moes dingt mee naar de titel Mister International Netherlands, een verkiezing voor mooie mannen. (Foto: PR)

Enschede - Enschedeërs Danny Moes en Mike Piest dingen mee naar de titel Mister International Netherlands, een verkiezing voor mooie mannen, waarvan de finale op 28 juni wordt gehouden in Theater het Kruispunt in Barendrecht.

We vroegen Danny Moes (27), die momenteel een baan heeft als zeefdrukker, waarom hij meedoet. "Ik was altijd al bezig met foto's van mijzelf maken, maar ook met kleding en ik verzorg mijzelf bovengemiddeld goed. Ik zie dit als een geweldige kans om verder te komen in de modellenwereld. Ik ben leergierig en wil graag de kneepjes van het vak leren. Ik hoop dat Mister International Netherlands mij een platform kan bieden voor een baan in de modellenwereld."

Moes durfde de stap overigens pas te zetten, toen vrienden hem overhaalden zich op te geven. De kandidaten gaan nu een traject van vijf maanden in met catwalktrainingen en workshops social media en presentatie, zowel op een podium als voor de camera.

Op 20 januari was de casting in Hotel De Bilt in De Bilt. Moes schopte het tot de laatste twintig, Mike Piest stond op de reservelijst, maar kwam door afvallers alsnog bij de laatste twintig. Danny Moes zoekt nog sponsoren. Die kunnen zich melden via de speciale Facebookpagina: Danny Moes For Mister International Netherlands 2019

Meer berichten