Foto: Saxion

Open dagen Saxion voor wie het nog niet weet

Enschede - Voor iedereen die op zoek is naar een studie, deeltijd of voltijd, opent Saxion in januari weer haar deuren. Geïnteresseerden krijgen informatie over studeren bij Saxion, kunnen proeflessen volgen, zich laten informeren door Saxion studenten en de sfeer proeven.

In Enschede zijn voltijd studiezoekers van harte welkom op 9 januari van 16.00 tot 21.00 uur. Deeltijd studiezoekers kunnen zich op 10 januari laten informeren tussen 18.00 en 21.00 uur. Studiezoekers die grote drukte willen vermijden, wordt geadviseerd om later op de avond te komen.

De nog twijfelende studiezoeker kan zich op verschillende manieren oriënteren op een toekomstige studie. Zo zijn er branche-gerichte presentaties en is er een oriëntatiemarkt met informatie over de verschillende interessegebieden. Voor vragen over bijvoorbeeld de studiekeuzecheck, huisvesting en studiefinanciering is er een speciaal ingerichte stand.

Saxion biedt iedereen die kennis wil verbreden of verdiepen verschillende mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Met korte modulen die stapelbaar zijn tot een hbo-diploma, met cursussen, post-HBO en complete bachelor- en masteropleidingen.

Meer info is te vinden op saxion.nl/opendagen

Meer berichten