Zeven Twentse startups níet naar Las Vegas om te gokken

Enschede - Zeven piepjonge Twentse bedrijven op het gebied van technologie presenteren deze week hun vernieuwende technologie in Las Vegas tijdens CES 2019. Zij maken onderdeel uit van een Nederlandse delegatie van 50 startups, geleid door Constantijn van Oranje. Het gaat om 20Face, SwipeGuide, Scalys, Studio X, DENs SmartHome, Smilo en Sound Energy.

Consumer Electronics Show (CES) 2019 is 's werelds grootste technologiebeurs en vindt dit jaar van 8 tot 12 januari plaats in Las Vegas. Wereldwijd opererende techbedrijven als Google, Samsung en Amazon presenteren hier hun productaankondigingen en veelbelovende startups de innovaties van de toekomst.

De delegatie van startups worden tijdens de CES ondersteund door Novel-T, zodat het bezoek aan Las Vegas allesbehalve een gok wordt. Mike Verkouter en Sven Degener begeleiden de jonge bedrijven met name in het leggen van relevante contacten en het organiseren van contactmomenten. Mike: "Wederom is Twente sterk vertegenwoordigd in de Nederlandse delegatie. De aanwezigheid tijdens de CES Las Vegas levert deze bedrijven een unieke kans op om in contact te komen met nieuwe investeerders en interessante netwerken."

Novel-T is een alliantie van UT, Saxion, Provincie Overijssel, Regio Twente en de gemeente Enschede.

Meer berichten