Veertien Enschedese statushouders deden in Purmerend mee aan een groot voetbaltoernooi in het kader van Life Goals.
Veertien Enschedese statushouders deden in Purmerend mee aan een groot voetbaltoernooi in het kader van Life Goals.

Statushouders aan de bal in Purmerend

Purmerend - Veertien deelnemers van het Life Goals-programma voor statushouders hebben zaterdag meegedaan aan een groot voetbaltoernooi in het kader van Life Goals in sporthal De Vaart te Purmerend.

Dit toernooi werd bezocht door deelnemers uit meerdere gemeenten die het Life Goals-programma voor kwetsbare doelgroepen volgen. Onder begeleiding van de Maatschappelijke Sportcoaches van het Leger des Heils en Sportaal hebben de deelnemers een geweldige dag gehad.

Deze groep statushouders is in Enschede wekelijks bezig met allerlei beweegactiviteiten bij Sportclub Enschede en de Performance Factory. Uit deze groepen zijn twee teams gevormd, die behalve aan dit toernooi, ook gaan deelnemen aan andere sporttoernooien en evenementen. Zo doen ze op zondag 9 en woensdag 12 december mee aan twee volleybaltoernooien in Enschede.

Life Goals is een samenwerking tussen Sportaal, gemeente Enschede, Leger des Heils, FC Twente Scoren in de Wijk, M-Pact en ROC van Twente. Meer informatie is op te vragen via j.agelink@sportaal.nl

Meer berichten