Foto:

Dave is de winnaar van onlinespel 'Codewoord'

De winnaar van Codewoord is bekend! In het kader van de Kinderboekenweek was er een onlinespel 'Codewoord', speciaal voor kinderen van groep 5 tot en met 8. "Dit spel kon je spelen via de banner op de site van de Bibliotheek'', legt Cataharina Broekman uit. "Meer dan 300 kinderen uit Enschede deden mee. En op maandag 22 oktober konden we, namens de Bieb, de gelukkige winnaar, Dave Limbeck, leerling van de Dr. Ariënsschool, blij maken met zijn eerste prijs.''

Enschede - Vol trots ging Dave met zijn prijzenpakket, een boekenbon en een blik met allerlei lekkernijen die aansluiten bij het thema Vriendschap, weer naar huis, zo meldt Catharina Broekman. "Een mooi begin van de herfstvakantie."

Speciaal voor de Kinderboekenweek ontwikkelde Rijnbrink het online spel 'Codewoord', waarmee leerlingen uit de bovenbouw de hersenen konden laten kraken. Tijdens de 64ste editie van de Kinderboekenweek stond dit jaar het thema 'vriendschap' centraal met als motto 'Kom erbij!'. Het bijpassende spel Codewoord werd dit jaar voor de achtste keer aangeboden. Leerlingen konden in de bieb, in de klas of thuis aan de slag met het spel. Het spel bevatte een aantal algemene vragen over het thema en vragen over verschillende boeken die passen bij het thema Vriendschap. Kinderen verzamelden letters door de vraag juist te beantwoorden. Aan het eind van het spel volgde een puzzelopdracht met alle verdiende letters om achter het Codewoord te komen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden