Een deel van de opbrengst van de bazar gaat naar verenigingen in het dorp Lonneker.
Een deel van de opbrengst van de bazar gaat naar verenigingen in het dorp Lonneker. (Foto: )

Bazar editie 42 bij de Heerdstee in Lonneker

Lonneker - In de Heerdstee achter de kapel van de Protestantse gemeente Lonneker aan de Dorpsstraat 44 wordt op vrijdag 2 november en zaterdag 3 november weer de traditionele tweejaarlijkse bazar gehouden. Een traditie is het zeker, want de bazar is toe aan aflevering 42.

De bazar wordt beide dagen gehouden van 14.00 tot 17.00 uur. Bij diverse kraampjes zijn veelal zelf gemaakte spullen te koop. Ook is er een prijzentafel met vele prachtige prijzen en er is ook een grote sjoelcompetitie met elk uur een prijs, zo meldt Perry van der Arend van de organisatie. Beide dagen is er een mooie dagprijs te winnen voor de hoogste puntenscore.

Voor de kinderen is er onder anderen een speelgoed-ruilbeurs (alleen heel en compleet speelgoed). Ook kunnen de kinderen zich laten schminken. Koffie en thee wordt u gratis aangeboden. Op beide avonden, tussen 19.30 tot circa 22.30 uur, draait Het Rad van Avontuur. "Taarten, rollades, krentenwegges, paling, hanen en nog veel meer mooie prijzen worden per ronde verloot. Dit mag je niet missen'', aldus Perry van der Arend. "Twee super gezellige avonden en een hele grote kans dat u met één van die mooie prijzen naar huis gaat.'' De opbrengst van de bazar komt deels ten goede aan een aantal verenigingen in Lonneker.

Meer berichten