Foto:

Win een reis naar Silicon Valley

door Huis aan huis

Veel bedrijven op Today&Beyond

Twente wordt ook wel het Silicon Valley van Nederland genoemd. Het is de plek waar de toptalenten in de IT en de TECH vandaag tot bloei komen en uitgroeien tot de World Changers van de toekomst, zo meldt Jolijn Hamers-Bos van de organisatie van Today&Beyond. Op donderdag 1 november wordt Today&Beyond in de Grolsch Veste gehouden.

Enschede - Today&Beyond wil aan de World Changers in spé laten zien dat Twente de plek is waar hét gebeurt op het gebied van IT & TECH. Door middel van een Summit willen de organisatoren en deelnemende topbedrijven laten zien welke kansen er liggen in Twente voor IT en TECH professionals, werkzoekenden en studenten.

Today&Beyond staat van 13.00 tot 21.00 uur in de Grolsch Veste te Enschede volledig in het teken van baanbrekende en inspirerende Twentse IT & TECH bedrijven, ontwikkelingen en uitvindingen. "In Twente vinden ontwikkelingen plaats, die zorgen dat de wereld klaar is voor de dag van morgen'', aldus Jolijn Hamers-Bos.

Zonne-energie

Datascouting, Virtual en Augmented Reality, autoracen op zonne-energie en IoT. "Het zijn zomaar enkele ontwikkelingen waarmee Twentse bedrijven zich op dit moment wereldwijd onderscheiden'', weet Jolijn Hamers-Bos. "Het zijn ontwikkelingen waarover op Today&Beyond gesproken gaat worden. In een laagdrempelig event en in een informele setting geven Twentse topbedrijven en inspirerende pioniers een inkijkje in hun onbegrensde ambities en hun blik op de toekomst. Twentse topbedrijven in de IT en TECH presenteren zich onder het genot van een pizzapunt in een informele setting."

Bedrijven die deelnemen aan Today&Beyond zijn Nedap, TakeAway.com (het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl), Thales, Rosen Europe B.V, Adwise-Your Digital Brain, TUI, CAPE Groep, SciSports, Universiteit Twente, Solar Team Twente, XSens, Lithium Werks, AlienTrick, Nerds & Company, Innobrix, El Niño en RoboTeam Twente.

Meer berichten