Cultuurcoach Quinta Clason en Sportaaldirecteur Bas Morsink verrasten My met haar prijs.
Cultuurcoach Quinta Clason en Sportaaldirecteur Bas Morsink verrasten My met haar prijs.

My mag met hele klas zwemmen in Aquadrome

Enschede - Alle basisschoolleerlingen van het reguliere onderwijs uit de gemeente Enschede kunnen zich sinds deze week via www.sjorssportief.nl inschrijven voor één of meerdere sport- en of cultuurkennismakingscursussen.

Maandag 8 oktober kregen de eerste scholen de boekjes in hun klas uitgereikt. In deze boekjes staat het aanbod van zeventig organisaties in de gemeente. Basisschoolkinderen kunnen kennismaken met diverse sporten of culturele activiteiten door middel van zogeheten kennismakingscursussen.

Voor My van basisschool IOK De Globe was er nog een mooie prijs. Zij werd eerste in de tekenwedstrijd met maar liefst 855 stemmen. Uit handen van Cultuurcoach Quinta Clason van Cultuur in Enschede en Sportaaldirecteur Bas Morsink kreeg zij het eerste Sjorsboekje met haar tekening op de voorkant en een waardecheque voor een middag gratis zwemmen bij het Aquadrome met haar hele klas.

Sjors Sportief & Creatief maakt het mogelijk dat kinderen kennis kunnen maken met diverse takken van sport en/of cultuur. Voor meer informatie, kijk op http://sportaal.nl/activiteiten/sjorssportief/. Zorgverzekeraar Menzis ondersteunt Sjors Sportief en Creatief.

Meer berichten