De stichting Konijnenopvang Maaike biedt hulp aan dieren.
De stichting Konijnenopvang Maaike biedt hulp aan dieren. (Foto: )

'Vaarwel Flappie, wij gaan op vakantie'

De Lutte - Vakantietijd betekent helaas voor een aantal dieren het einde van hun plekje in het gezin. Regelmatig worden er honden,katten, konijnen, cavia's en hangbuikzwijntjes gedumpt. Met een beetje mazzel bij het dierenasiel, maar vaak genoeg zomaar op straat of in de natuur. Stichting Konijnenopvang Maaike in De Lutte is dan de rots in de branding voor achtergelaten of langs gebrachte kleine knagers.

Deze stichting zorgt voor opvang van konijnen, cavia's en hangbuikzwijntjes zodat zij verder kunnen leven in een ruim hok of ren met gezelschap van hun eigen soort. Maaike zorgt daarnaast voor medische zorg en genoeg aandacht en liefde tot er een nieuw thuis is gevonden.

De stichting Konijnenopvang Maaike is de enige konijnenopvang in Overijssel en werkt zonder commercieel oogpunt. Wilt u een dier adopteren van de konijnenopvang? Dat kan! Alle dieren zijn ingeënt en gesteriliseerd of gecastreerd. Daarbij weet Maaike wat het karakter van konijn of cavia is, zodat er een mooie match kan ontstaan. Maaike vindt het ook leuk als u gewoon eens wilt komen kijken of tips wilt over de verzorging van knaagdieren. Voor meer informatie over Stichting Konijnenopvang Maaike kijkt u op www.konijnenopvangmaaike.nl. Het adres: Wipmolen 5, De Lutte.

Meer berichten