De goedendoelenactie van het Bonhoeffer College heeft 17.000 euro opgebracht voor Cliniclowns.
De goedendoelenactie van het Bonhoeffer College heeft 17.000 euro opgebracht voor Cliniclowns.

Leerlingen Bonhoeffer College halen 17 mille op voor CliniClowns

De goedendoelenactie van het Bonhoeffer College heeft 17.000 euro opgebracht voor Cliniclowns. Donderdag nam CliniClown-ambassadeur Majella van 't Hul de cheque in ontvangst op Bonhoeffer College, locatie Vlierstraat.

Enschede - In het afgelopen schooljaar hebben de leerlingen van alle Bonhoefferlocaties zich op verschillende manieren ingezet om geld in te zamelen. Van sponsorloop, een circusvoorstelling, een kerstmarkt, een sponsorquiz tot aan de verkoop van broodjes en cupcakes in de kantine.
Elk jaar houdt de school een actie voor het goede doel. Jan van Schilt, voorzitter van de centrale directie: "We wilden graag iets doen voor zieke kinderen en ik weet uit eigen ervaring dat het werk dat de CliniClowns voor kinderen doen fantastisch is. De CliniClowns zijn een lichtpuntje in het ziekenhuis voor kinderen die dat heel goed kunnen gebruiken. Daar leveren wij heel graag een bijdrage aan."

Majella van 't Hul richt zich tot de leerlingen: "Een jaar lang actie voeren op alle locaties, met dit fantastisch mooie bedrag als eindresultaat. Lieve leerlingen, geweldig mooi dat jullie dit mega hoge bedrag voor CliniClowns, bij elkaar hebben gekregen. Dank jullie wel!"

Meer berichten