Logo huisaanhuisenschede.nl


Woensdag wijkschouw De Bothoven

Enschede - Ook dit jaar staat de wijkschouw van De Bothoven op het programma en wel op 18 april tussen 19:00 en 20:30 uur.

We verzamelen om 19:00 uur bij de ingang van de wijkraad, Hoge Bothofstraat 49. Bij deze activiteit lopen een aantal leden van de wijkraad samen met bewoners, politie, medewerkers van de gemeente en de bouwverenigingen een bepaalde route door de wijk en kijken hoe de leefbaarheid in de wijk is.

Punten waar naar gekeken wordt zijn bijvoorbeeld: zwerfafval, werking straatverlichting, opstaande/ontbrekende tegels, gevaarlijke verkeerssituaties en overige overlast. Al met al zijn er vele zaken die onze aandacht vragen. Omdat wij natuurlijk niet ieder probleempje in de wijk weten, horen wij graag van u wat er mis is.

Geef deze zaken door via info@debothoven.nl zodat wij deze zaken mee kunnen nemen tijdens de wijkschouw. Wij zouden het ook prettig vinden als u mee zou lopen omdat meer mensen natuurlijk meer kunnen zien. Wanneer u graag later aansluit en wilt weten waar wij ons op dat moment bevinden, bel dan tel. 0641429214

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox