Logo huisaanhuisenschede.nl


Anneke Bouwmeester van Zorggroep Sint Maarten voelt zich welkom bij Eric Wolkottes TZA.
Anneke Bouwmeester van Zorggroep Sint Maarten voelt zich welkom bij Eric Wolkottes TZA.

Zorggroep St. Maarten sluit zich aan bij Twentse Zorgacademie

Enschede - Zorggroep Sint Maarten is lid geworden van de Twentse Zorgacademie (TZA). Zorggroep Sint Maarten verwacht dat de bundeling van kennis en ervaringen op het gebied van zorgtechnologie van meerwaarde zal zijn voor cliënten, professionals en verwanten.

Anneke Bouwmeester, voorzitter van de Raad van Bestuur van Zorggroep Sint Maarten: "Wij geloven in handelen vanuit mogelijkheden en kijken daarbij naar de eigen kracht van onze cliënten. Zorgtechnologie kan hen daarbij ondersteunen. Als lerende organisatie willen wij ook onze eigen medewerkers kansen bieden om zich verder te ontwikkelen. Dat doen we door open te staan voor innovaties en door onze eigen kennis en kunde te delen met anderen. Met dit lidmaatschap verwachten wij mooie ontwikkelingen te realiseren voor onze organisatie en onze mede-partners bij de TZA."

TZA-directeur Eric Wolkotte: "We zien dat er een enorme ontwikkeling is rond zorgtechnologie. Daarmee kunnen ouderen en mensen met een beperking (langer) zelfstandig en zelfredzaam blijven. De zorgprofessionals van nu en de toekomst kunnen bij de TZA worden getraind en opgeleid om zorgtechnologie te adopteren en toe te passen in de werksituatie. We zijn dan ook erg blij met de toetreding van Zorggroep Sint Maarten. Hiermee kunnen we in Twente nog meer van betekenis zijn."

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox