Logo huisaanhuisenschede.nl


Veertig dagen lang geen druppel alcohol voor Jurgen van Houdt

Enschede - Vanaf vandaag doen Jurgen van Houdt en zijn partij de ChristenUnie Enschede mee aan de actie IkPas. Van Houdt drinkt veertig dagen geen alcohol.

Van Houdt: "Hiermee wil ik een duidelijk signaal afgeven. Als wethouder Zorg, Welzijn en Sport en als lijsttrekker ben ik voorstander van een gezond leven. Niet voor niks is het eerste doel van ons gemeentelijk sportbeleid: werken aan je gezondheid. En ook ons verkiezingsprogramma vraagt aandacht voor het belang van gezond leven door sporten en bewegen. En niet voor niks. Bijna dagelijks zie ik in mijn werk de keerzijde van een (alcohol)verslaving en de grote impact die dit op het leven van mensen heeft. Dat raakt me en ik kan en wil en zal me daar niet bij neerleggen. Daarom doe ik graag mee met deze waardevolle actie."

En niet alleen Van Houdt doet mee. De hele ChristenUnie Enschede doet mee, zowel kandidaten voor de gemeenteraad als leden. Ze kunnen zich inschrijven als deelnemer door te kiezen voor de ChristenUnie Enschede bij 'selecteer een groep' bij hun inschrijving op www.ikpas.nl. Ze kunnen daarbij kiezen voor een periode van 40 of van 30 dagen. Die laatste begint op 1 maart.

Let op: iedereen kan meedoen, dus wat let je?

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox