Logo huisaanhuisenschede.nl


Collega's van Asterzorg en vrijwilligers aan de slag in de moestuin in Enschede-Noord in 2017.
Collega's van Asterzorg en vrijwilligers aan de slag in de moestuin in Enschede-Noord in 2017.

Steek de handen uit de mouwen op NLdoet

Enschede - Het Oranje Fonds verzorgt op 9 en 10 maart, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

De Enschedese Uitdaging stimuleert bedrijven en organisaties om mee te doen aan NLdoet. Dit is een prachtige gelegenheid om als bedrijf te laten zien dat men zich inzet voor een leefbare samenleving.

Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor stichtingen, verenigingen en zorginstellingen is NLdoet een fantastisch initiatief. Deze dagen zijn een uitgelezen kans om een grote klus te klaren, een organisatie te promoten en nieuwe vrijwilligers te werven. Hebben de muren van het buurtcentrum een likje verf nodig? Moet de moestuin voorjaarsklaar worden gemaakt? Is een kwetsbare doelgroep toe aan een dagje uit? Of is er een andere leuke klus waar men de hulp van vrijwilligers bij kan gebruiken? Meld deze klus dan snel aan via de website van het Oranje Fonds.

Natuurlijk is de Enschedese Uitdaging er om te helpen bij het vinden van een geschikte klus voor bedrijven of een geschikte partij voor een aangeboden klus.

Neem voor meer informatie contact op via info@enschedeseuitdaging.nl

1 reactie
Meer berichten


Shopbox