Avanti Rabo Nieuwjaarsloop doet een jasje uit

Glanerbrug - Vol met goede voornemens was het voor veel hardlopers vaste prik op de hardloopagenda: de eerste zondag na nieuwjaar stond de Avanti Rabo Nieuwjaarsloop op het programma. De weersomstandigheden op en rond die dag hebben echter de afgelopen jaren meermalen gezorgd voor een noodzakelijke afgelasting. Erg teleurstellend voor de lopers en jammer van de grote inzet door de vele vrijwilligers.

Mede daarom is besloten om de hardloopwedstrijd van de Loopgroep van Avanti Wilskracht om te zetten in de Avanti Rabo ZomerAvondloop. Deze loop zal worden gehouden op de vierde zaterdag in juni, volgend jaar wordt dat dus 23 juni.

De Rabo ZomerAvondloop is een loopwedstrijd, die ook de recreatieve loper voldoende te bieden heeft met de keuze uit een tweetal afstanden: 5 kilometer (door de wijk De Eschmarke) en 10 kilometer (deels door het buitengebied). De start zal waarschijnlijk rond 19.00 uur zijn, definitieve info volgt. "We zijn momenteel bezig met de voorbereidingen om dit evenement goed neer te zetten, want we willen de lopers uiteraard een optimale ambiance geven", aldus Radboud Dood namens de organisatie.

Start en finish zijn zoals gewoonlijk op sportpark Het Zoutendijk aan de Gronausestraat 846.

Nadere informatie volgt via ondermeer de site rabozomeravondloop.nl

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox