Bent u mantelzorger? Kom dan vooral langs en eet gezellig mee.
Bent u mantelzorger? Kom dan vooral langs en eet gezellig mee.

Mantelzorgers ontmoeten elkaar bij Resto VanHarte

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Enschede verzorgt op donderdag 9 november samen met Vriendendienst Hoor 'ns een diner voor mantelzorgers in Speeltuin Stadsveld aan de Plataanstraat 50.

Enschede - Met dit feestelijke diner wil Resto VanHarte mantelzorgers een leuk avondje uit bieden. Mantelzorgers en de mensen voor wie zij zorgen kunnen gratis aanschuiven.

Bent u mantelzorger en wilt u andere mantelzorgers ontmoeten? Kom dan vooral langs en eet gezellig mee.
In Nederland zorgen 2,6 miljoen mensen meer dan acht uur per week of langer dan drie maanden voor een ander. Een op de vijf van deze mantelzorgers is overbelast. Met deze diners wil Resto VanHarte mensen die zorgen voor een ander steun bieden. In het Resto komen zij in contact met andere mantelzorgers en met lokale hulporganisaties. Hier krijgen ze inzicht in lokale voorzieningen zodat zij in de toekomst hun werk (nog) beter doen. De mantelzorgdiners zijn mogelijk gemaakt door steun van het VSBfonds.

Mantelzorgers en de mensen voor wie zij zorgen kunnen gratis aanschuiven voor het diner. Inloop is om 17.30 uur. Het diner start om 18.00 uur.

Reserveren kan gratis via info@restovanharte.nl. Wilt u zeker zijn van een plek, reserveer dan zo snel mogelijk.
 

Meer berichten
Shopbox