Winter Wonderland op de Oude Markt. (Foto: Ebo Fraterman)
Winter Wonderland op de Oude Markt. (Foto: Ebo Fraterman) Foto: EBO FRATERMAN

Blij met nieuwe sponsor

Algemeen

Winter Wonderland, met als hoofdonderdeel de schaatsbaan op de Oude Markt, heeft een nieuwe hoofdsponsor: Moneybird.

Enschede - Winter Wonderland is een jaarlijks en geliefd evenement voor bezoekers en inwoners van Enschede. Dat de binnenstad van Enschede heel december is ondergedompeld in magische kerstsferen en de schaatsbaan dit jaar een week langer geopend is, wordt mede mogelijk gemaakt door de vele sponsoren die het evenement ondersteunen. Dit jaar met als nieuwe hoofdsponsor: Moneybird, een innovatief bedrijf uit Enschede. Bij Moneybird werkt een jong en enthousiast team samen met één doel: ondernemers laten ondernemen. Dat doet Moneybird door boekhouden innovatief te maken, waardoor het slim, efficiënt en eenvoudig wordt.
Het Enschedese bedrijf wil dat ondernemers zich moeten kunnen focussen op hun passie, en met Moneybird wordt dat mogelijk gemaakt. Edwin Vlieg is ceo en medeoprichter van Moneybird en legt uit waarom Moneybird voor het hoofdsponsorschap heeft gekozen: “We willen graag iets moois doen voor de stad Enschede. We bouwen al sinds 2008 vanuit deze stad aan Moneybird en we weten heel ondernemend Nederland slimmer te laten werken. Voor ons 15-jarige bestaan willen we de stad en de inwoners daarom een mooi cadeau geven tijdens de feestmaanden. De schaatsbaan past daar perfect bij.”

Ook dit jaar kan de organisatie van Winter Wonderland weer rekenen op mooie sponsorbijdragen, zo meldt Enschede Promotie. “Van bedrijven die de schaatsbaan al langer sponsoren, maar ook van nieuwe sponsoren. Het is nog steeds mogelijk om de schaatsbaan te sponsoren. Breng je bedrijf onder de aandacht bij ruim 300.000 bezoekers aan de binnenstad in de maand december. Daarnaast is de schaatsbaan met het schaatscafé een prachtige plek voor een kerstborrel, eindejaarafsluiting, nieuwjaarsborrel of een ander feestje. Neem contact met ons op om de sponsormogelijkheden en/of wensen daarin met ons door te nemen. Meer informatie vind je op www.uitinenschede.nl/winter-wonderland-sponsoren.’’

De schaatsbaan wordt dit jaar opnieuw georganiseerd in samenwerking met Tim Lammers van Kibeco, bekend van kinderevenementen als Twente Light en de Dinofabriek. De coördinatie en organisatie van Winter Wonderland ligt bij Enschede Promotie en is mogelijk dankzij de gemeente, Vereniging Horeca Stad Enschede, Winkelhart, Marktbond, Wijkbudgetten Stadsdeelcentrum en Stichting Wijkraad Binnenstadbewoners Enschede.

De Sint Josephkerk.
Renovatie kerkdeuren Sint Josephkerk 2 mrt, 14:42
Glanerbrug heeft een Euregio adviesdag.
Euregio adviesdag 2 mrt, 12:27
Afbeelding
Fiona Weide heeft cursus tekenen in de Zessprong 2 mrt, 08:49
Orrsing Schoenmode heeft nu ook schoenen van het merk Footnotes.
Ontdek het merk Footnotes bij Orrsing Schoenmode 1 mrt, 15:44
Op Afroep in actie tijdens de WAK. (Foto: Geert Foekens)
De WAK zoekt nieuwe vrijwilligers 1 mrt, 11:28
Rick Ardesch, Bert van Losser, Gerard Bos en Paul Krabbe. (Foto: RTV Oost).
Bijpraten over het amateurvoetbal 1 mrt, 10:02
Afbeelding
Geniet van de Special TV Muziekshow op TV Oost 1 mrt, 09:54
Torben Aalbers werkt mee aan de zonneauto van Brunel.
Enschedeër Torben Aalbers dit jaar actief in Brunel Solar Team 29 feb, 15:50