Afbeelding

Noaberdagen’ bij Groencentrum Buurse

Algemeen

BUURSE - Dit weekend op 22, 23, en 24 september organiseert Groencentrum Buurse een open weekend met als thema de Noaberdagen. Het idee is ontstaan omdat het op 23 september burendag is en omdat ze het 35-jarig jubileum willen vieren. Het gehele weekend is gevuld met gezelligheid, aanbiedingen en activiteiten. 

Op vrijdag 22 september is Groencentrum Buurse extra lang geopend tot 21.00 uur. Tijdens de koopavond zijn er herfstworkshops gepland. 

Op zaterdag 23 september zijn er verschillende kraampjes en ook de moestuinvereniging ‘Voedsel Veur Elkaar’ houdt een open (Buren)dag waar een kijkje genomen kan worden. Er zijn oldtimertrekkers te bewonderen, de imker is er ’s middags en ook de Twentse Sapmobiel is aanwezig.

Zondag 24 september kan er gepicknickt worden bij Groencentrum Buurse! Leuk met de kinderen in combinatie met de kinderbingo. Ook geven ze in de middag weer de herfstworkshops. 

Tijdens het gehele ‘Noaberweekend’ is er een tuinwandelroute te lopen en een kinderbingo te doen. Natuurlijk is er gedacht aan wat lekkers om te drinken en proeven! Ook zijn er het gehele weekend kortingen en aanbiedingen!

“Zien we u in het Noaberweekend?” Kom naar Groencentrum Buurse, Broekheurnerweg 35. www.groencentrumbuurse.nl 

Afbeelding
Gabbiano: stijlvol én met oog voor kwaliteit! 2 dec., 09:55
Afbeelding
UNI10 Edelsmid heeft ruime selectie sieraden 2 dec., 07:58
Afbeelding
Disgraced in het Wilminktheater 1 dec., 14:48
Afbeelding
Lisa geeft ruim 2000 oliebollen weg 1 dec., 11:20
Afbeelding
Nieuwe app Rekord.life Enschedese platenzaken 1 dec., 09:33
Afbeelding
Heel Bijzonder wint mooie horecaprijs 1 dec., 08:47
Afbeelding
Beeldenroute eerbetoon aan Cees Willemsen 1 dec., 07:56
Afbeelding
Overdagkoor zoekt lage stemmen 30 nov., 14:54