<p>Vanmorgen kregen de drie harde werkers dan ook een groot applaus van iedereen en ze kregen een kleinigheidje overhandigd door hun docent Nederlands.</p>

Vanmorgen kregen de drie harde werkers dan ook een groot applaus van iedereen en ze kregen een kleinigheidje overhandigd door hun docent Nederlands.

(Foto: PR)

Geslaagd voor vervroegd examen NL

Enschede - Veel leerlingen kregen vandaag te horen of ze zijn geslaagd voor hun examens of dat ze nog een herexamen mogen doen. Voor 3 leerlingen uit klas 3 van De Stedelijke Mavo in Enschede was het vandaag ook een spannende dag. Zij hebben dit jaar al meegedaan aan het examen Nederlands én vandaag kregen ze te horen dat ze daarvoor zijn geslaagd.

Juliët, Noa en Luna hebben het hele jaar extra hard gewerkt en dubbel zoveel opdrachten gemaakt als de rest van de klas. Zij moesten namelijk alle toetsen en opdrachten van klas 3 én 4 goed hebben afgerond vóór de meivakantie om te mogen deelnemen aan het eindexamen. Tijdens het examen hebben ze alle drie de volle 2 uur nodig gehad om de leesopdrachten en de schrijfopdracht te maken. Maar ze mogen trots zijn. Luna en Noa staan nu een 7 op hun eindcijferlijst en Juliët een 8!

Volgend schooljaar kunnen ze de extra tijd die ze dan hebben gebruiken voor een extra examenvak of ze kunnen zich alvast oriënteren op hun vervolgopleiding.

De klasgenoten en docenten van De Stedelijke Mavo zijn in elk geval heel trots op deze meiden. Vanmorgen kregen de drie harde werkers dan ook een groot applaus van iedereen en ze kregen een kleinigheidje overhandigd door hun docent Nederlands.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden