Logo OF-US
Logo OF-US (Foto: Kay Lagerweij)

Feestelijke opening OF-US op 18 juni

Enschede - Wethouder June Nods van Economie en Binnenstad zal de nieuwe hotspot voor (startende) ondernemers en professionals -in het centrum van Enschede- officieel openen.

OF-US is een nieuwe en unieke hotspot in het centrum van Enschede voor (startende) ondernemers en professionals. Naast een verscheidenheid aan flexibele werkplekken en kantoren biedt OF-US een groot scala aan faciliteiten zoals vergaderruimtes en spreekkamers, een bemande receptie, catering en een publiek toegankelijke business lounge. Het uitgangspunt is dat OF-US organisaties niet alleen faciliteert met een werkplek, maar ook desgewenst met aanvullende diensten, kennis, netwerk en zelfs middelen.

Niels ter Brugge (manager Enschede): OF-US is geen rechttoe rechtaan kantoorverhuurder maar onderscheidt zich door een ruim en gevarieerd aanbod, uitgebreide dienstverlening en maatwerk. Iedere ondernemer heeft specifieke behoeften waar wij graag in voorzien.

Verbinding

De keuze voor Enschede komt voor uit het ondernemende klimaat in de stad en de (landelijke) toenemende vraag naar flexibele kantoren. Daarnaast speelt het grote aantal scholen en de universiteit een belangrijke rol. De verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven is van groot belang voor de lokale economie en hier draagt OF-US graag aan bij. Het beschikbaar komen van de uitstekende locatie aan de Piet Heinstraat 12, naast het Centraal Station, gaf de doorslag om in Enschede te vestigen.

De eerste huurders hebben hun weg naar OF-US gevonden. Erik Luttmer van start-up Think-Bold: ‘OF-US voelt als een passende jas. Flexibiliteit heeft bij ons de doorslag gegeven om voor OF-US te kiezen, naast het nieuwe kantoor dat wij hebben mogen betrekken biedt de veelzijdigheid van OF-US hetgeen wat wij nodig hebben’. Leonie Mentink van ingenieursbureau AVIV: ’naast het mooie lichte kantoor met uitzicht op het station en de faciliteiten zoals de Business Lounge, is het ook zeker de locatie midden in het centrum waarom wij gekozen hebben voor OF-US’

OF-US is een initiatief van de Vereenigde Ideeën Compagnie (V.I.C.). V.I.C. bestaat uit een groep ervaren ondernemers en houdt zich actief bezig met het begeleiden en ondersteunen van startups en scale-ups op het gebied van met name ICT en Media.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden