<p>Music Moves</p>

Music Moves

(Foto: MM)

Doe mee met Music Moves Enschede!

ENSCHEDE - Geloof jij in de kracht van muziek? Doe mee met het grootste impact muziekprogramma van Nederland! Music Moves biedt een trainingsprogramma aan voor jongeren tussen 18-27 jaar, waarbij je leert een eigen muziekevent op te zetten. 

Je organiseert dit met een groepje van 2/3 andere jongeren (young professionals), voor mensen die normaal gesproken niet naar een festival kunnen gaan; bijvoorbeeld dak- en thuislozen, gehandicapte jongeren, eenzame ouderen of vluchtelingen. Het doel is om te verbinden door middel van muziek en je hoeft geen ervaring in events en muziek te hebben, wij stomen je tijdens het programma helemaal klaar! 

Voorafgaand aan de vier trainingsavonden in september 2021 is er een kick-off event en gedurende het programma leer je over eventmanagement, sociaal ondernemerschap en het verbinden met anderen. De trainingen worden gegeven door experts uit de muziekindustrie; ondernemers, festivalorganisatoren en mensen uit de culturele sector. Je bedenkt en creëert je eigen event om die vervolgens op de Music Moves dag uit te voeren, bijvoorbeeld een disco met dakloze mensen, een rave in het buurthuis in je wijk, salsa dansen met ouderen of hiphop battles met jongeren met een beperking. 

In totaal kunnen er 50 jongeren deelnemen aan het trainingsprogramma, waardoor er 20-25 muziekevents komen op de Music Moves dag in Enschede; op 5 oktober 2021. Op die dag zelf komen er 150 eerstejaars studenten bij als vrijwilligers en aan het einde van de dag is er een eindfeest bij Metropool. Ben jij benieuwd of het 4-delige Music Moves programma iets voor je is? Of heb je je al ingeschreven en wil je alvast ervaren wat Music Moves je gaat brengen? Join de online info meet up! Met onder andere: Optredens met Liam Legend, Exclusieve talks met Clayton Fredrik (Sensation, 3FM Awards), Muziek & inspiratie met Juliën Simmons (Lovelee) Wanneer? 9 of 23 juni van 19.00 tot 20.00 uur. 

Aanmelden kan via www.music-moves.nl/info-meetup. Voor meer informatie en inschrijven; check de website: www.music-moves.nl/enschede en volg onze socials: @musicmovesnl of neem contact op met de Music Moves Projectcoördinator Jasmin Dubbink van M-Pact via jasmin.dubbink@m-pact.nl of bel naar 053-4323304.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden