Foto: PR

Proeflesweek bij Kaliber!

Enschede - Van 21 tot en met 26 juni is het Proeflesweek bij Kaliber Kunstenschool! Alle docenten staan klaar om jou nog voor de zomervakantie kennis te laten maken met het aanbod van Kaliber. Van strijkinstrumenten tot ballet en van DJ’ing tot beeldende kunst: het kan allemaal!

Pak je flesje water en zweetbandjes er maar bij, want er komt een heuse proeflesmarathon bij Kaliber. Iedereen kan zich opgeven om in deze week 1 of 2 gratis proeflessen te volgen. Tijdens de proefles maak je kennis met de docent, leer je meer over de lessen en kom je te weten wat er nou zo leuk aan is. Met een breed aanbod van muziek, zang, dans, theater en kunst zit er altijd wel iets voor je bij.

Doe je ook mee? Zoek iets uit op www.kaliberkunstenschool.nl/cursusaanbod en stuur een mailtje met de gewenste proefles(sen) naar info@kaliberkunstenschool.nl. We nemen dan contact met je op om ze in te plannen tijdens de Proeflesweek. Wil je liever op een ander moment? Ook dat is mogelijk!

Kaliber Kunstenschool

Bij Kaliber kun je jezelf helemaal uitleven op het gebied van muziek, zang, dans, theater en kunst. Er worden lessen aangeboden in heel Twente, waardoor er altijd wel een locatie bij jou in de buurt zit. Kaliber heeft cursussen die geschikt zijn voor iedereen van 1,5 tot 99 jaar!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden