Arjan Huisman met de Volkswagen T-Roc.
Arjan Huisman met de Volkswagen T-Roc.

Autorijschool Arjan Huisman van start

Algemeen

Het behalen van het rijbewijs is voor velen van ons een belangrijke mijlpaal in het leven. Als jongvolwassene gaat er een wereld voor je open met het felbegeerde pasje! Een goede rijinstructeur kan helpen om je examen goed af te leggen, zeker wanneer je als kandidaat wat minder zelfverzekerd bent. Autorijschool Arjan Huisman staat garant voor een geweldige leservaring!

ENSCHEDE - Arjan Huisman is eind vorig jaar gestart met zijn eigen rijschool; in de coronapandemie besloot hij om een carrièreswitch te maken. Na eerst een tijdje bij een andere rijschool les te hebben gegeven besloot hij om zelfstandig aan de slag te gaan. Dankzij zijn goede begeleiding zijn de eerste kandidaten inmiddels geslaagd voor hun examen.

Wat zijn benadering bijzonder maakt, zou eigenlijk juist heel gewoon moeten zijn: persoonlijke aandacht. Geen twee mensen zijn immers identiek. Huisman kijkt samen met de kandidaat hoe hun persoonlijke lestraject er uit zal zien. Ook in de lessen staat de persoonlijke aandacht centraal. Zo hoeven kandidaten geen anderen naar huis te brengen of op te halen. De volledige 75 minuten krijgt men één op één les; zonder afleiding dus. Huisman verwelkomt tevens graag kandidaten met persoonlijke uitdagingen zoals faalangst, ADHD en autisme, waarvoor het leren autorijden wellicht lastiger is. Zij hebben vaak iets meer begeleiding en lessen nodig om zelfverzekerd achter het stuur te kunnen zitten.


Arjan Huisman geeft les in een Volkswagen T-Roc, een mooie, veilige SUV die van alle moderne snufjes is voorzien. Per 1 juli komt hier een tweede T-Roc bij; deze heeft een automatische transmissie, ook wel automaat genoemd. Dit heeft twee redenen: voor sommige kandidaten is het schakelen gewoon erg lastig waardoor ze zich met een automaat beter kunnen focussen op het daadwerkelijke rijden. De andere reden is de opkomst van de elektrische auto. Deze zijn namelijk allemaal per definitie ‘automaat’ omdat schakelen niet hoeft bij een elektromotor. Wie lessen volgt in een automaat heeft hier dan dus al een stukje ervaring mee.

Naast de rijlessen voor kersverse bestuurders - van nature vaak jongvolwassenen - geeft Huisman ook rijvaardigheidstrainingen voor mensen die juist al langere tijd hun rijbewijs hebben. Door de jaren heen kunnen er verkeerde gewoontes zijn ontstaan. Of bepaalde angsten en vermijdgedrag door situaties in het verleden. Er zijn voldoende mensen die inparkeren lastig vinden, een snelwegoprit liever links laten liggen of helemaal in de stress schieten bij het zien van een parkeergarage. Een rijvaardigheidstraining helpt om juist te oefenen met dit soort uitdagende situaties om zo weer het zelfvertrouwen terug te krijgen. Tevens werkt de rijvaardigheidstraining ook goed als opfrisser voor mensen die bijvoorbeeld een rijtest moeten doen bij het CBR. Bij de rijvaardigheidstrainingen levert Arjan Huisman vanzelfsprekend maatwerk voor iedereen.

Heb je interesse in rijlessen of wil je een rijvaardigheidstraining volgen? Maak dan vrijblijvend een afspraak om te kijken naar de mogelijkheden. Dit kan telefonisch via nummer 06 - 23 33 23 47 of kijk op de website www.autorijschoolarjanhuisman.nl voor meer informatie. 


Volg Autorijschool Arjan Huisman ook op Instagram: autorijschoolarjanhuisman

Isabel Merbis met haar prijs.
Award voor Isabel 3 uur geleden
Daan Rots in actie tegen Excelsior. (Foto: Bas Everhard)
FC Twente bijna zeker van groepsfase Europa League 5 uur geleden
Afbeelding
De mening van Enschede: Dronebasis op Twente Airport? 9 uur geleden
Karin de Vries, Joke Voogd en Inge van Erkelens (drietal in hesje) met enkele deelnemers aan de wandeling. .
Meer leren over planten in de natuur 22 apr, 10:28
Duitse belangstelling voor het Enschedese crematorium.
Duitse belangstelling voor crematorium Usselo 21 apr, 12:30
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 21 apr, 10:21
Jelle Snippe bereidt zich voor op het EK.
Snippe blij met steun Reggeborgh 20 apr, 14:24
Afbeelding
Van bultjes naar babyhuid 20 apr, 09:02