Foto:

Livestream ‘Eva Speelt Leven²’ bij Concordia

Enschede - Concordia gaat gewoon door met het tonen van livestreams zodat jij vanuit je luie stoel toch kan genieten van theater. Even de werkelijkheid ontsnappen door een gezellige en vooral leuke avond of middag. Hieronder is de livestream van deze week uitgelicht: Eva Bos – Eva Speelt Leven²

Met 13 jaar zoenen, op haar 17e ontmaagd worden en met 23 jaar afstuderen. Op haar 24e samenwonen, met 25 trouwen en tussen de 26 en 30 jaar 3 kinderen krijgen. EVA wil het leven zo optimaal mogelijk leven. Sterker nog, daar heeft ze haar eigen formule voor geschreven. Zodat je het leven kan leven in het kwadraat. En dan houdt het leven zich niet aan haar formule.

EVA’s broer krijgt een ernstig ongeluk en van de ene op de andere dag zet ze haar eigen leven stil, om te zorgen voor het zijne. Ze slaat haar pubertijd over en maakt, geheel niet volgens de planning, haar relatie uit. Omdat ze nog iets in te halen heeft.

Leven² is een persoonlijke kleinkunst voorstelling, zo persoonlijk dat het universeel wordt. EVA balanceert constant op een dunne lijn. Van “wat zwaar”, naar schaterlachen maar niet weten of dat wel kan. Zo pleit EVA voor een “partij voor de doden”. Waarna ze zich vervolgens afvraagt hoe een vogel, die horizontaal vliegt, op een verticaal raam kan poepen. Komt met een theorie en dat zij eigenlijk ook wel wat meer van die vogel zou willen hebben. En zo is EVA ontwapenend met bovenal prachtige liedjes.

Praktische informatie:
Eva Bos – Eva Speelt Leven²
Do 13 mei | vanaf 20.30 uur
Prijs: 7,50
Tickets:

https://www.concordia.nl/theater/eva-speelt-eva-bos/13-05-2021-20-30

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden