Foto: PR

Queens Ride voor het Prinses Máxima Centrum

Regio - Van de vier kinderen die de diagnose kanker krijgen, overlijdt nog steeds één van hen. Het Prinses Máxima Centrum gaat de strijd aan tegen kinderkanker en heeft de volgende missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Om deze missie te kunnen realiseren is er geld nodig en daarom hebben zes Sportmarketingstudenten de Queens Ride georganiseerd. De volledige opbrengst van de Queens Ride gaat naar het Prinses Máxima Centrum, want alleen samen kunnen wij de strijd tegen kinderkanker aangaan.

De Queens Ride is een fietstocht en vindt plaats op 22, 23 en 24 mei. Helaas is het door de coronacrisis niet mogelijk om een fietstocht op locatie te organiseren, daarom worden er in samenwerking met Racefietsroutes.nl ruim 200 fietsroutes door heel Nederland aangeboden. De routes variëren qua afstand en bij inschrijving krijg je een maand lang een proefabonnement bij Racefietsroutes.nl cadeau. Je fietst de route(s) in je eigen omgeving en op het tijdstip wanneer het jou uitkomt, dus geheel volgens de coronaregels. Inschrijven kost slechts €5,00.

Maar er zijn meer mogelijkheden om bij te dragen aan de Queens Ride. Op 24 mei wordt er een (online) verloting georganiseerd waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De prijzen zijn door sponsoren, waaronder KokkieBikes en Huetink Lelies, ter beschikking gesteld. Er zijn onder andere diverse waardebonnen, fietsartikelen en een echt collectors item van het Prinses Máxima Centrum te winnen. Eén lot kost €2,00 en voor drie loten betaal je €5,00.

Inschrijven

Inschrijven of loten kopen kan via queensride.nl/inschrijven. Liever niet meefietsen of loten kopen? Alleen doneren is ook mogelijk, scan dan de onderstaande QR-code of ga naar queensride.nl/doneren. Alleen samen kunnen we de genezing van alle kinderen met kanker een stukje dichterbij brengen!

Kijk voor meer informatie over de Queens Ride, of bij eigen interesse om te doneren, loten te kopen of mee te fietsen op: https://queensride.nl/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden