<p>Gekookt voor de opvang door Emine Boz.</p>

Gekookt voor de opvang door Emine Boz.

(Foto: Derya Gok)

Iftar-maaltijd voor opvangvoorzieningen

Enschede - Afgelopen zaterdag hebben de bestuursleden van Anadolu moskee gekookt voor drie opvangvoorzieningen in Enschede. De dames hebben 60 pakketjes klaar gemaakt voor de bewoners van Leger des Heils, Humanitas onder Dak en de Wonne.

Vanwege de corona is samen eten en gasten uit nodigen niet meer mogelijk tijdens de maand Ramadan. Om de gedachten goed van de maand Ramadan vast te houden, delen met elkaar en zorgen voor elkaar, hebben de bestuursleden gekookt. Een gulle sponsor heeft het mogelijk gemaakt waarbj zelfs lekkere baklava niet mocht ontbreken. Het enthousiasme en de positieve reacties waren zo leuk dat dit zeker een vervolg zal krijgen. De hartelijk ontvangst en de blije gezichten waren fijn om te zien. 

De bestuursleden hebben afgesproken om een kopje thee te drinken bij de Wonne waar uiteraard hapjes meegenomen worden door de dames. ‘’Het is leuk om iets te doen voor een ander. Welke religie je aanhangt maakt niet uit, we hebben allen behoefte aan zorg, aandacht en natuurlijk eten. De dames hebben met liefde gekookt’’, aldus d eorganisatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden