<p>De Stokerij</p>

De Stokerij

(Foto: PR)

Aankomende livestreams bij Concordia

Concordia gaat gewoon door met het tonen van livestreams zodat jij vanuit je luie stoel toch kan genieten van theater. Even de werkelijkheid ontsnappen door een gezellige en vooral leuke avond of middag. Hieronder zijn drie aankomende livestreams extra uitgelicht met meer informatie:

De Stokerij – Oorlog (10+)

In deze muzikale voorstelling neemt actrice Anne Rats (bekend van Otje) je mee op een reis naar Egypte die zij samen met haar familie moet maken vanwege een aanval op Nederland. Hoe voelt het om zelf in de schoenen van de vluchteling te staan? Hoe overleef je als je geen Arabisch kunt spreken of lezen? Als je de cultuur niet kent? Hoe verdraag je jaren in vluchtelingenkampen, zonder school of werkvergunning? Hoe vind je een nieuw thuis? Oorlog is een spannende 10+ voorstelling over oorlog, vluchten en je ergens thuis voelen.

Concert van ZEA 

Zea is het solo-project van de Friese Amsterdammer Arnold de Boer (Makkum, 1974). Met een minimale set-up van gitaar, zang en een sampler doorkruist Zea de hele wereld en laat overal songs, ritmes en bijzondere teksten achter. In meer dan twintig jaar speelde Zea in veertig landen verdeeld over zes continenten. Bijzonder is dat waar hij ook komt, De Boer zingt sinds een aantal jaar veelal in het Fries.

Robin Block – Samudra 

Hoe voelt het om enerzijds van geen enkele cultuur echt deel uit te maken, en anderzijds van meerdere culturen tegelijk? Hoe beweeg, spreek en zing je in een vreemde taal die toch zo vertrouwd lijkt?

Robin Block is een schrijver, muzikant en performer uit Amsterdam. Samudra is zijn debuut als verhalenverteller. Aan de hand van persoonlijke verhalen raakt hij de gedeelde geschiedenis tussen Nederland en Indonesië aan, en probeert hij een brug te slaan tussen beide culturen. In deze solovoorstelling mixt hij storytelling met muziek, spoken word en de Indonesische krijgskunst pencak silat.

 Praktische informatie

De Stokerij – OORLOG (10+)
Di 4 mei | 21:00
Prijs: 5,00
 Tickets:
https://www.concordia.nl/theater/oorlog-stel-je-voor-dat-het-hier-is-de-stokerij/04-05-2021-21-00 

Concert ZEA

Do 6 mei | 20:30

Prijs: 6,25

Tickets: https://www.concordia.nl/theater/zea/06-05-2021-20-30

Robin Block – Samudra

Ma 10 mei | 12:30

Prijs: 5,00

Tickets: https://www.concordia.nl/theater/samudra-robin-block/10-05-2021-12-30

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden