Collecte Hartstichting brengt € 18.500 op in Enschede

Enschede - De jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting van 11 tot en met 17 april heeft dit jaar in Enschede € 18.000 opgeleverd. Dankzij de giften werkt de Hartstichting aan concrete oplossingen om ieders hart zo gezond mogelijk te houden. Want iedereen heeft recht op een gezond hart. 

Collecteren in coronatijd zag er anders uit dan normaal. Collectanten konden op een verantwoorde manier met de collectebus aan de deur collecteren. Daarnaast was het ook mogelijk om te doneren op hartstichting.nl én in de Hartstichting online collectebus. Ook was er de mogelijkheid om veilig vanuit huis een online collecte starten met de mobiele telefoon en familie en vrienden om een gift vragen. 

Over de Hartstichting 

Iedereen een gezond hart. Dat is de droom van de Hartstichting. Want een sterk hart is de motor achter je dagelijkse portie energie. Al meer dan 55 jaar ondersteunen wij alle harten van Nederland. Wij zijn een landelijke autoriteit op het gebied van innovatie en onderzoek naar hart- en vaatziekten. Maar net zo belangrijk vinden wij het om Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen. Daarom dragen wij bij aan oplossingen om harten gezond te houden, hartproblemen eerder op te sporen en steeds beter te behandelen. Zo voorkomen we samen dat mensen hartpatiënt worden of onnodig (over)lijden aan een hartziekte. Want met een gezond hart, haal je meer uit het leven. Voor meer informatie: hartstichting.nl Wat is twee uur per jaar collecteren op een mensenleven? Die vraag is voor iedereen die de hartstichting een warm hart toedraag. 

Wil je ook deur-collectant worden? Dat kan dan op twee manieren: Of via https://hartstichting.collecteweb.nl/aanmelden Of mail of bel naar Jacob van Staaveren, email: jvanstaaveren@kpnmail.nl mobiel 06-33906729. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden