Foto: Danielle van der Meer

Eerste Onderlinge wedstrijd AC Tion groot succes

Blije gezichten bij de eerste onderlinge openingswedstrijd van dit seizoen. De atleten van atletiekvereninging AC Tion hadden er zichtbaar plezier aan. Ook de prestaties waren van goed niveau.

In de categorie U16 was Ruby Jansen goed op dreef bij het verspringen. Met een afstand van 5.57 meter voert ze nu nu Nederlandse ranglijst aan. Ook Krist Oosterveld sprong met een afstand vn 5.46 meter verder dan ooit.  Ook Nikki Mulder verbeterde haar hoogspring prestatie Mulder kwam tot een hoogte van 1.65 meter.

Bij de U14 was het Jolyde Wijlens die van zich deed spreken. De Haaksbergse die 3 jaar geleden werd gescout bij de Twentse voetbalschool omdat ze zo goed kon werpen, ging atletiek doen. en kwam bij het speerwerpen tot maar liefst 34.96 meter waarmee ze momenteel de beste Nederlandse werpster is U12. 

Bij de jongens U18 kwam de beste prestatie op naam van Jory Davids, Davids verbeterde zijn persoonlijke record van 6.20 meter naar 6.47 meter. Bij de U16 was het Marek Breedenvoort die opviel bij het discuswerpen. Breedenvoort die vorig jaar beide enkels brak wierp de discus naar 48.01 meter

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden